ضبط چهارصد اثر تاریخی از قاچاچیان در ترکیه
ماموران پلیس ترکیه موفق به کشف و ضبط ۴۰۰ اثر تاریخی از قاچاقچیان درترکیه شدند.
به گزارش خات نیوز به نقل از دیلی میل، در میان آثار تاریخی بدست آمده سرهای بریده شده با لبانی دوخته که توسط شکارچیان باستانی بدست آمده است دیده می شود.
به گفت کارشناسان سرهای مومیایی متعلق به قبیله جیوار که در گذشته های دور متعلق به آمریکای جنوبی بوده اند و چند نقاشی قرن ۱۸ میلادی دیده می شود.
ارکو نیوز گزارش داد که در اولین بازرسی پلیس از یک خانه که در ماه جاری انجام شد، تیم های اداره قاچاق گمرک و اداره اطلاعات وزارت بازرگانی ترکیه سکه های دوره بیزانس، چهار سر استخوانی، ۱۹ نسخه خطی عثمانی و ۵۹ اثر باستانی مربوط به دوره های دیگر را پیدا کردند.
در حمله دوم، ماموران پلیس چهار جمجمه، سه مومیایی، ۲۷ نقاشی و ۲۶۹ اثر دیگر در یک انبار پیدا شد.
۳۳۷ یافته به موزه باستان شناسی ازمیر منتقل و نقاشی ها به موزه نقاشی، مجسمه سازی و گالری شهر تحویل داده شد.
هم اکنون کارشناسان موزه باستان شناسی ازمیر آثار باستانی را در آزمایشگاه های خود بررسی می کنند.
هونکار کسر، مدیر موزه باستان شناسی به ارکو نیوز گفت که بررسی برخی از اقلام کشفشده زمان زیادی طول خواهد کشید زیرا گمان میرود که قدمت آنها به دوره نوسنگی بازمی گردد.
وی اضافه کرد: قدیمی ترین آثار ما سنگ چخماق، نوک پیکان است که فکر می کنیم متعلق به دوره نوسنگی است.
همچنین مصنوعاتی وجود دارد که فکر میکنیم از فرهنگهای مختلف جهان هستند. در میان آنها جمجمه های کوچکی به اندازه پرتقال وجود دارد.
۳۳۷ یافته به موزه باستان شناسی ازمیر منتقل و نقاشی ها به موزه نقاشی، مجسمه سازی و گالری شهر تحویل داده شد.
ما فکر می کنیم که آنها حداقل ۵۰۰ سال قدمت دارند و از جمجمه های واقعی انسان ساخته شده اند. جمجمه های مومیایی متعلق به قبیله ای هستند که قبل از کشف آمریکا در این قاره زندگی می کردند.