لیست کالاهای پرسود برای واردات از ترکیه به ایران
خات نیو- در این مقاله به بررسی واردات کالا از ترکیه و همچنین معرفی بهترین و پرسودترین کالاها برای واردات از ترکیه به ایران می پردازیم.
به گزارش خات نیوز علاقه ایرانیان به واردات کالا از کشور ترکیه امروزه باعث شده که حجم مبادلات بین دو کشور ایران و ترکیه به نسبت سال های قبل افزون یابد. از طرفی به دلیل تحریم های اقتصادی و افزایش فشارهای بین المللی و نیز افزایش قیمت ارز میزان واردات از ترکیه به طرز چشمگیری بیشتر شده است و تجار زیادی علاقه به ورود کالا از ترکیه هستند.
اما اینکه چه نوع کالاهایی برای واردات از ترکیه بیشترین سود را برای تجار به همراه دارد و می توان از طریق واردات آنها تجارت پر منفعت و را رقم زد، موضوعی است که در این مقاله قصد داریم تا به آن بپردازیم.
واردات و ترخيص کالاها از ترکیه
واردات و ترخيص کالاها از ترکیه دارای تنوع گسترده ای می باشد، همچنین شناخت کالاها می تواند در تجارت و واردات کالا از ترکیه به فرد تاجر کمک کند تا نسبت به هزینه های خود صرفه جویی نموده و متحمل ضرر نشود.
بنابراین واردات و ترخيص کالا از ترکیه مانند هر کشور تجاری دیگر نیازمند تجربه و دانش در این زمینه است، که جلوی ضرر و هزینه های اضافی گرفته شود و تجار به راحتی کالاهای مورد نظر را وارد نمایند. زیرا که کوچکترین اشتباهی فرد تاجر را متحمل هزینه های زیادی می گرداند.
همچنین فرد تاجر باید نسبت به ممنوعیت برخی کالاها اطلاعات کافی داشته باشد، در صورتی که قصد واردات هر نوع کالای شیمیایی را دارد ابتدا باید از سازمان ها و نهادهی مربوطه استعلام لازم را گرفته و از ورود و ترخيص این کالاها اطمینان حاصل نماید. نیز باید مجوزهای لازم و شرايط کافی را داشته باشد تا بدون هیچ مشکلی بتواند کالاها را وارد ایران نماید.
در این راستا شرکت ایمن تجارت کارآمد با چندین سال سابقه و تجربه در زمینه تجارت و ترخيص و واردات کالاها با استفاده از مشاورین و متخصصین خود در کنار تجار و بازرگانانی که قصد تجارت و واردات کالا از ترکیه دارند قرار گرفته و به آنها در ترخیص و ورود کالاها و گرفتن مجوزهای لازم و سایر خدمات در این زمینه یاری می رساند.
در حال حاضر محصولات زیادی با تنوع گسترده از ترکیه وارد ایران می شوند که هر کدام از این کالاها شرایط و قوانین خاص خود را برای واردات به کشور دارند. اما اصلی ترین کالاهایی که از ترکیه وارد کشور می شوند، شامل دسته های زیر می باشند.
کالاهای بهداشتی: انواع صابون، انواع کرم و محصولات مراقبت از پوست، بهداشتی دهان و دندان، ناخن، محصولات شستشو و نظافت و غیره
کالاهای برقی: انواع سشوار، غذاساز، لوازم پخت و پز، خردکننده و غذاساز، لوازم مکمل آشپزخانه، یخچال و فریزر، تهویه، سرمایش و گرمایش،لوازم یدکی خانگی برقی، چرخ خیاطی، لوازم توکار و لوازم مکمل آشپزخانه و…..
کالاهای نساجی: انواع لباس زنانه و مردانه، لباس زیر، کفش، کاور مبل و کوسن، سرویس حوله، روبالشی، پتو و لحاف، حوله پتویی
دکوریجات: موکت و پادری، لوستر، پرده، ست سرویس بهداشتی، مجسمه و تندیس،لوازم تزیینی، چراغ خواب و آباژور، تابلو، قاب عکس، ملزومات پرده، کفپوش و دیوارپوش و…..
محصولات خوراکی: قهوه، بیسکوئیت، شکلات تافی و آبنبات، آدامس و خوشبو کننده دهان، کیک و کلوچه، سس
محصولات صنعتی: قطعات یدکی خودرو، تجهیزات صنعتی عمومی، تجهیزات مواد غذایی و خوراکی، تجهیزات بسته بندی، لاستیک و گرانیت و کاشی
آشنایی با بهترین کالاها برای واردات از ترکیه
در میان کالاهای ذکر شده پنج دسته کالاها بیشترین واردات را از ترکیه دارند، که شناخت و آشنایی آنها می تواند به تجار در کسب سود بیشتر کمک کند.
پوشاک
از اصلی ترین و مهم ترین کالاهای ورودی از ترکیه پوشاک می باشد. ترکیه به لحاظ تنوع در پوشاک یکی از کشورهای مد و زیبایی است که که ایرانیان به این دسته از کالاها علاقه زیادی دارند. همچنین پوشاک این کشور دارای کیفیت خوبی می باشد. از این رو می توان با واردات پوشاک از ترکیه به سود زیادی رسید.
بدلیجات
از آنجایی که خانم ها به بدلیجات علاقه زیادی دارند و برای هر لباس خود بدلیجات ست را ترجیح می دهند. بنابراین واردات انواع و اقسام بدلیجات در ایران از فروش خوبی برخوردار است.
تجهیزات ساختمانی
هر چیزی از تجهیزات ساختمانی نظیر کاشی، سرامیک و غیره که برای زیباتر شدن و لوکس شدن نمای ظاهری و درونی ساختمان مورد استفاده قرار گیرد، می تواند سود زیادی در ایران داشته باشد.
لوازم نساجی
از آنجایی که تولید کنندگان صنعت نساجی برای رسیدن به اهداف خود که تولید پوشاکی با کیفیت و مدل های ترک می باشد، می توان ابزار نساجی و محصولات مربوط به این صنعت را که نیازهای تولید کنندگان را تامین می کند، را نیز جزو کالاهای پرسود وارداتی از ترکیه به حساب آورد.
محصولات کشاورزی
ترکیه از لحاظ تولید محصولات کشاورزی مرغوب به حد خودکفایی رسیده است، که این محصولات نیز در ایران با استقبال زیادی رو به رو است. بنابراین ورود این محصولات به کشور نیز سود زیادی را به همراه دارد.