ماهواره بین‌المللی هاتبرد

ماهواره بین‌المللی هاتبرد

هات‌برد (Hotbird) نام مجموعهٔ ماهواره‌ای شرکت فرانسوی یوتل‌ست است. این ماهواره در مدار ۱۳ درجهٔ شرقی قرار دارد. ماهواره هاتبرد دارای ١١٠٠ شبکه تلویزیونی برای بیشتر از ١٢٣ میلیون خانوار در اروپا، شمال آفریقا و خاورمیانه می باشد که این نخستین جایگاه برای جذب مصرف کننده در بین بینندگان در اروپا و خاورمیانه به شمار می رود.

پوشش

پوشش هاتبرد شامل اروپا خاورمیانه و شمال آفریقا است.

هات‌برد ۱

هاتبرد یک در سال ۱۹۹۵ پرتاب شد و پوشش آن فقط شامل اروپا بود. با پرتاب هات‌برد ۷آ این ماهواره به فعالیت خود در این مدار پایان داد.

هات‌برد ۲

ماهواره هات‌برد ۲ در تاریخ ۲۱/۱۱/۱۹۹۶ توسط موشک Atlas درمدار قرار گرفت.

هات‌برد ۳

ماهواره هات‌برد ۳ درتاریخ ۰۲/۰۹/۱۹۹۷ توسط موشک Ariane V۹۹ درمدار قرار گرفت.

هات‌برد ۴

ماهواره هات‌برد ۴ در تاریخ ۲۷/۰۲/۱۹۹۸ توسط موشک Ariane V۹۶ درمدار قرار گرفت. با پرتاب هات‌برد ۷آ این ماهواره به فعالیت خود در این مدار پایان داد و هاتبرد ۴ در ژوئیه ۲۰۰۶ به مدار هفت درجهٔ غربی منتقل شد.

هات‌برد ۵

هاتبرد ۵ پس از مدت کمی به ۲۶ درجه شرقی منتقل شد و نام آن یوروبردبرد ۲ شد.

هات‌برد ۶

ماهواره هات‌برد ۶ در تاریخ ۲۱/۰۸/۲۰۰۲ توسط موشک Atlas۵-AV-۰۰۵ درمدار قرار گرفت. این ماهواره در سال ۸۸ در جریان انتخاب ریاست جمهوری ایران بلاک شد و برخی شبکه‌های آن قابل دسترس در ایران نمی‌باشد.

هات‌برد ۷

هاتبرد ۷ در دسامبر ۲۰۰۲ موفق به جایگیری در مدار نشد.

هات‌برد ۷

هاتبرد هفت ای در یازدهم مارس ۲۰۰۶ بطور موفقیت آمیز وارد مدار شد. این ماهواره وظایف هات‌برد ۱ و هات‌برد ۴ را بر عهده گرفت.

هات‌برد ۸

پرتاب شده‌است

کانال‌های کرد زبان و ایرانی اغلب بر روی این ماهواره قرار داده شده‌اند. در سال 2010 هم شبکه جدید GEM Music بر روی این ماهواره قرار گرفته است.

هات‌برد ۹

هات‌برد ۹ در ربع چهارم سال ۲۰۰۸ پرتاب شد. این ماهواره یکی از قوی‌ترین ماهواره‌ها خواهد بود که در حدود ۶۴ فرستنده را در خود دارد. که احتمال می‌رود قریب ۵۰۰ کانال را پوشش دهد.

هات‌برد ۱۰

هاتبرد ۱۰ در ابتدای سال ۲۰۰۹ پرتاب شد.

تنظیم ماهواره هاتبرد۱۳ درجه شرقی در ایران

حال ساعت ال ان بی را روی ساعت 6 در اکثر ال ان بی‌ها مشترک است قرار دهید فرکانس را در قسمت منوی دستگاه روی فرکانس 11251-سیمبل ریت 68500 هورزینتال قرار دهید. ماهواره را رو به شمال کنید و حدود 30درجه به سمت راست بچرخانید و نکته اصلی هم همان قسمت کیفیت است که به محل قرارگیری و موانع اطراف ان و جنس دیش و ال ان بی وابسته می‌باشد.

همچنین ببینید

ایران در نمایشگاه صنعت گردشگری آنکارا شرکت کرد

ایران در نمایشگاه صنعت گردشگری آنکارا شرکت کرد

ایران در نمایشگاه صنعت گردشگری آنکارا شرکت کرد خات نیوز- هفتمین نمایشگاه صنعت توریسم آنکارا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *