اخبار فوری

افزایش صادرات عسل ترکیه

افزایش صادرات عسل ترکیه

خات نیوز- بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان منطقه شرق دریای سیاه، صادرات عسل ترکیه از این منطقه در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر با ۷۲ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲ میلیون و ۷۲۳ هزار و ۷۹۹ دلار رسید.

افزایش صادرات عسل ترکیه

به گزارش خات نیوز احمد حمدی گوردغان، نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادر کنندگان شرق دریای سیاه به خبرنگار آنادولو گفت: «در ۱۱ ماه گذشته سال جاری ۹۱۰ تن عسل از این منطقه صادر شده است.»

وی با تاکید بر اینکه از صادرات عسل ۲ میلیون و ۷۲۳ هزار و ۷۹۹ دلار به دست آمده است، گفت: «در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۵۸۵ هزار و ۲۹۰ دلار از ۶۴۲ تن از منطقه ما درآمد حاصل شد.»

گوردغان ادامه داد: صادرات عسل کشور از نظر کمی ۴۲ درصد و از نظر ارزش ۷۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه عسل منطقه شرق دریای سیاه به ۱۳ کشور صادر می‌شود، اظهار داشت: آمریکا با یک میلیون و ۲۱۱ هزار و ۶۶ دلار در صدر این کشورها قرار دارد.

او با بیان اینکه آنها به تلاش برای افزایش صادرات اهمیت می‌دهند، خاطرنشان کرد: صادرات عسل را می‌توان با صادرات محصولات ارگانیک، دارای نشان جغرافیایی و برند، بیشتر افزایش داد

همچنین ببینید

حادثه آتش‌سوزی در هتلی در پیست اسکی کارتال‌کایا

حادثه آتش‌سوزی در هتلی در پیست اسکی کارتال‌کایا

حادثه آتش‌سوزی در هتلی در پیست اسکی کارتال‌کایا حادثه آتش‌سوزی در هتلی در پیست اسکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *